Korábbi hírlevelek

Videó

Letöltés: MP4 | Ogg | WebM

Védőnő

Védőnői munka táblagépen, vagy okostelefonon

Elkészült a visual Ixvédőnő legújabb modulja, ami lehetővé teszi a védőnői munka fontosabb adatainak okostelefonon vagy táblagépen történő rögzítését, megjelenítését.

Az új fejlesztés a háziorvosoknál már ismert Ixphone modulhoz hasonlóan használható. Az ott megismert módon internet kapcsolaton keresztül jeleníti meg a rendelő számítógépén található adatokat, kórtörténetet a mobileszközön, és teszi lehetővé a rendelőn kívül végzett tevékenység rögzítését.

Elindult az új modul open ß tesztje, melyben a napi munka során bizonyosodnak meg a rendszer nyújtotta lehetőségekről. A teszt során ingyen használhatják az új modult. A tesztelésben részt vevők véleménye és javaslatai alapján közösen döntünk az egyes funkciók működéséről, megvalósításáról, valamint az eddig elkészült alap funkciók lehetséges tovább fejlesztéséről.

Ha szeretne csatlakozni a tesztelők csapatához jelentkezzen. Olyan védőnőket keresünk, akiknek van internettel rendelkező okostelefonjuk vagy táblagépük, visual Ixvédőnő rendszert használnak, és szívesen vennének részt az új modul open ß tesztjében.

Érdekli? Úgy érzi jó ötletei vannak? Küldjön egy emailt, vagy telefonáljon!

Telefon: 06-1/214-5063

email: infomix@infomix.hu

Válaszok

Szolgáltatás, mint a szoftver része témájú kérdőívünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy Ön mit gondol az orvosi szoftverekhez nyújtott szolgáltatások lehetőségeiről, fontosságáról. Alig több, mint három hét alatt összesen 118 orvos töltötte ki a kérdőívünket - mindenkinek köszönjük szépen a segítséget!

A rendelőkben használt szoftverek többségénél, 21 %-nál az internetes táveléréssel és telefonon keresztül -munkaidőben(21 %-nál) és munkaidőn kívül egyaránt(18 %-nál)- segítik a program használatot. A kérdőívre válaszolók 16 százalékának van lehetősége emailen vagy más irott formában segítséget kérnie, míg 12 % személyes találkozó alkalmával, 11 % internetes fórumon juthat üzemeltetési információkhoz. Egyéb segítségkérést, a programon belüli súgót egyetlen válaszadónk írta.

A 2. kérdésünkkel a szolgálatasok fontosságát próbáltuk megismerni. Ez alapján, megtudtuk, hogy minden második megkérdezett (50 %) a telefonos segítségnyújtást tartja a legfontosabbnak, az internetes távelérés 38 %-nál elsődleges prioritású. További 9 % nyilatkozta azt, hogy a személyes, felhasználói segítségnyújtás a legmeghatározóbb számára.

Az orvosi szoftverekhez nyújtott szolgáltatásoknál a üzemeltető informatikus attitűdje a pontosság és a szakértelem terén kiemelkedő szerepet tölt be a megkérdezett orvosok 68 %-ánál. Azt az opciót, hogy a kérdezett informatikus elkötelezett legyen a megoldásra 21 % választotta, további 8 % kedvességet, türelmet, míg 3 % gyorsaságot tartja fontosnak segítségnyújtás közben a válaszolók szerint.

A kérdőív utolsó részéből kiderül az, hogy az orvosok 20 %-a a rendelőkben használt programokhoz havonta 1-2 alkalommal kér felhasználói segítséget. Ennél riktábban, a megkérdezettek 80 %-a fordul a szoftver üzemeletetői felé, információkért.

A kérdőívet kitöltők közül Dr. Binszki Terézia, Kisszállásról kapja az ajándékot, gratulálunk!

Friss1

Felmérés: az orvosok csak romlást várnak a magyar egészségügyben

Az utóbbi években meghozott intézkedések hatására folyamatosan nő az egészségügy iránti bizalom a lakosság körében, szemben a házi- és a szakorvosok véleményével, amely a tavaly októberi szintre esett vissza - derül ki a GfK Hungária és a Szinapszis Kft. közös, egészségügyi bizalmi indexének legfrissebb adataiból.

A felmérésből kiderül, hogy az ellátórendszert kívülről szemlélve a lakosság azt érzékeli, hogy az egészségügyben dolgozók folyamatos betegellátást biztosítanak. Nőtt azok aránya, akik szerint már egy év múlva jobb anyagi körülmények között működnek a kórházak, a szak- és háziorvosi rendelők, mint napjainkban. Utoljára 2010-ben voltak ennyire pozitívak a lakossági vélemények - áll a közleményben.

Tovább nőtt azoknak az aránya, akik szerint "mindenképp érdemes figyelmet fordítani az egészségükre", illetve a válaszadók 67 százaléka gondolja azt, hogy "mindenképpen vagy inkább érdemes odafigyelni az egészségére".

Ötéves távlatban az orvosok mindössze 12 százaléka számol a hazai egészségügy javuló tendenciájával; 45 százalékuk szerint a helyzet tovább fog romlani és nem várnak jelentős javulást az egészségügyben. Elsősorban a nagymértékű humán erőforráshiányt, alacsony béreket, elvándorlást, elöregedett és utánpótlás nélküli orvosi kart és az alulfinanszírozott ellátórendszert, a paraszolvencia negatív hatásait és a növekvő betegszámot említették.

Tavasz óta duplájára, 42 százalékra nőtt azoknak a szakorvosoknak az aránya, akik szerint műszert, berendezést nem érdemes vásárolni jelenleg az egészségügyben.

Az orvosok válaszaikban kedvező folyamatként nagyrészt a gazdaság fellendülését, a folyamatban lévő kórházberuházásokat, fejlesztéseket, a jövőbeli forrásbevonást, a bővülő finanszírozási lehetőségeket valamint a bérrendezést értékelték.

A reprezentatív kutatás 250 egészségügyi dolgozó, valamint ötszáz ember véleményének megkérdezésével készült szeptemberben.

(forrás: HVG.hu)

Friss2

Életpálya: legalább remény kell!

Összefogás a kiszámítható, fenntartható, hálapénz nélküli egészségügyért.

Félretették ellentéteiket és összefogott egy hosszú távon is kiszámítható, fenntartható, hálapénz nélküli egészségügyért az ágazat szinte valamennyi nagy érdekvédelmi szövetsége. Legalábbis ez derült ki azon a szerdai rendezvényen, amelyet a Magyar Rezidens Szövetség szervezett. A tájékozatón megjelent valamennyi szervezet egyetértett abban, hogyilyen bizonytalan, paraszolvenciával terhelt egészségügyi rendszerben nem lehet megállítani a szakemberek elvándorlását, és abban is összhang volt, hogy a változáshoz elengedhetetlen a forrásbevonás. Ahogy Éger István a MOK elnöke fogalmazott: A GDP jelenlegi 4 százaléka helyett legalább a másfélszeresét kellene az ágazatra költeni.

A paraszolvencia rendszere kiszolgáltatottá teszi mind az orvos, mind a beteget – mondta Dénes Tamás. A Magyar Rezidens Szövetség elnöke szerint a beteg kiszolgáltatottságát nem kell részletezni, de hosszú távon az orvosoknak sem jó a hálapénz. Hiszen az, aki csak erre alapozza az egzisztenciáját, mindent elveszíthet, ha például egy baleset miatt nem folytathatja a hivatását. Elmondta azt is, hogy a Markusovszky ösztöndíj és más pótlékok sokat segítenek a rezidensek itthon tartásában, de mi lesz a szakorvosi vizsga után, amikor felére csökken a jövedelem?

Az új elvándorlási statisztikák is azt igazolják, hogy a rezidensek közül kevesebben akarnak külföldre menni, mint korábban, 40 év felett azonban a szakorvosok körében tovább nőtt ez a szándék. Ezért is partner a rezidensszövetség abban, hogy az ágazat képviselőivel, a döntéshozókkal együtt egy hálapénz nélküli, fenntartható egészségügyet hozzanak létre. Hozzátette: egy a jövő héten nyilvánosságra kerülő felmérés alapján javaslatokat is kidolgoznak a megoldásra.

A hosszú távú tervezéshez, a bizonytalanság leküzdéséhez életpályamodell kell – mondta Éger István. A döntéshozóknak is tudomásul kell vennie, hogy a fenntartható egészségügyhöz forrásbevonásra van szükség. Jelenleg példátlanul alacsony a költségvetésből az egészségügyre fordított pénz, és minden jel arra mutat, hogy nem kecsegtető a kép a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban sem.

A Magyar Orvosi Kamara elnöke is bejelentette, hogy hamarosan nyilvánosságra hoznak egy felmérést az orvosok fizikai, mentális állapotáról, munkakörülményeikről. Egyelőre csak annyit árult el az eredményekről, hogy azok alátámasztják a fentieket, a „helyzet nem túl jó". A választások közeledte kapcsán felhívta a figyelmet arra is, hogy jó lenne, ha végre nem állna le minden a kampány miatt, hiszen ez nagyon sokat árt az ágazatnak.

Velkey György szerint a hálapénz-rendszer megszüntetéséhez elsősorban valóban pénz kell: folytatni kell az egészségügyben a béremelést 2014-ben is. Rendezni kell a mozgóbéreket és az ágazatot kiszolgáló, nem egészségügyi dolgozók bérét is emelni kell. A paraszolvencia elleni küzdelemben a pluszfinanszírozáson kívül szükség lenne a kapacitások további tisztítására és arra is, hogy tisztázzák végre mi pontosan az ellátási csomag része, tehát mi az, ami jár a biztosításért és mi az, ami nem. Amíg ez nincs meg, addig mindig benne lesz a rendszerben, hogy paraszolvenciával esetleg hamarabb, többet, jobbat kaphat a beteg.

A szakorvoshiánnyal kapcsolatban a kórházvezető hozzátette: vannak olyan szakmák, ahol szerinte túl hosszú a vizsgáig előírt idő, tehát rövidebb, hatékonyabb képzésre lenne szükség.

Dr. Szabó András az Egészség Joga Alapítvány kuratóriumi tagja is kiemelte: tenni kell valamit az orvos-beteg kapcsolat helyreállításáért, mert a bizalmi viszony a mélypontos van. Nemcsak a betegek bizalma rendült meg, hanem az orvosok is bizalmatlanok, félnek, hiszen egyre több a kártérítési per. Dr. Bálint Botond a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület alapítója azt hangsúlyozta: a fenntartható egészségügy csak úgy valósulhat meg, ha a szakmapolitika nem 4 években gondolkodik, hanem hosszú távú döntéseket hoz, tehát kiszámíthatóvá teszi a rendszert. Ma ugyanis semmilyen téren nem lehet megmondani, mi lesz egy év múlva.

Dr. Bélteczki János a Magyar Orvosok Szövetségének elnöke is egyetértett abban, hogy a GDP ágazatra fordított 4 százaléka nem elég, és bár jelentős volt a béremelés, mindenképp szüksége lenne az orvosoknak is egy életpályamodellre. „Legalább remény kell! Talán még nem késő!" – tette hozzá az elnök.Az eseménnyel egy időben szerdán, a négy orvosegyetemen véradást is szerveztek, mert a rezidensszövetség szerint egy alapfeltétele egy fenntartható egészségügynek.

(forrás: weborvos.hu)

Törzs

Áttekintés

Új készítmények
Támogatotti kör változás
Név módosulások
Rendelhetőség változás
Árváltozások

Új készítmények: 83 új gyógyszer van, ebből 4 támogatotti körbe tartozik, 79 nem támogatott

Terméknév TTT-kód Rend. Támogatott-e
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 10x98 buborékcsomagolásban 210657592 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210657568 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 20x42 buborékcsomagolásban 210657607 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210657576 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban 210657584 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban alu/pp 210657631 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657699 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 20x42 buborékcsomagolásban alu/pp 210657681 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 20x42 buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657746 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban alu/pp 210657649 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657704 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban alu/pp 210657657 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657712 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban alu/pp 210657665 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657720 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban alu/pp 210657673 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 20 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban pvdc/pe/pvc/al 210657738 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 5 MG FILMTABLETTA, 10 MG FILMTABLETTA, 15 MG FILMTABLETTA, 20 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban (7x5 mg + 7x10 mg + 7x15 mg + 7x20 mg; alu/pp buborékcsom) 210657615 Nem Támogatott(0NT)
AXURA 5 MG FILMTABLETTA, 10 MG FILMTABLETTA, 15 MG FILMTABLETTA, 20 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban (7x5 mg + 7x10 mg + 7x15 mg + 7x20 mg; pvdc/pe/pvc/al buborékcsom) 210657623 Nem Támogatott(0NT)
CIQORIN 10 MG LÁGY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban 210657429 SZ Nem Támogatott(0NT)
CIQORIN 100 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban 210657453 SZ Nem Támogatott(0NT)
CIQORIN 25 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban 210657437 SZ Nem Támogatott(0NT)
CIQORIN 50 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban 210657445 SZ Nem Támogatott(0NT)
CLONAZEPAM COLDWELL 0,5 MG TABLETTA 100x 210657754 V Nem Támogatott(0NT)
CLONAZEPAM COLDWELL 0,5 MG TABLETTA 150x 210657762 V Nem Támogatott(0NT)
CLONAZEPAM COLDWELL 0,5 MG TABLETTA 50x 210657291 V Nem Támogatott(0NT)
CLONAZEPAM COLDWELL 2 MG TABLETTA 100x 210657788 V Nem Támogatott(0NT)
CLONAZEPAM COLDWELL 2 MG TABLETTA 30x 210657770 V Nem Támogatott(0NT)
EFAVIRENZ TEVA 600 MG FILMTABLETTA 30x 210657796 SZ Támogatott(000)
ELEMENTAL 028 EXTRA LIQUID GRAPEFRUIT ÖZë 18x250 ml 230657805 VN Nem Támogatott(0NT)
ELEMENTAL 028 EXTRA LIQUID NARANCS ÉS ANANÁSZ ÖZë 18x250 ml 230657813 VN Nem Támogatott(0NT)
ELEMENTAL 028 EXTRA LIQUID NYÁRI GYšMÖLCSÖK ÖZë 18x250 ml 230657821 VN Nem Támogatott(0NT)
HOVA NOCTIS BEVONT TABLETTA 15x buborékcsomagolásban 210657542 VN Nem Támogatott(0NT)
HOVA NOCTIS BEVONT TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210657550 VN Nem Támogatott(0NT)
KEPPRA 100 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x5 ml injekciós üvegben bevonat nélküüli, szürke bromobutil gumidugóval lezárva 210657461 Nem Támogatott(0NT)
KETOCAL 4:1 VANÖLIA ÖZë SPECIÁLIS GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT TÁPSZER 1x300 g 230657847 VN Támogatott(000)
KETOCAL 4:1 ÖZESÖTÉS NÉLKšLI SPECIÁLIS GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT TÁPSZER 1x300 g 230657839 VN Támogatott(000)
NEVITA 200 MG TABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210657495 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210657479 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 180x buborékcsomagolásban 210657500 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 3x60 buborékcsomagolásban 210657518 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 480x buborékcsomagolásban 210657526 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 4x120 buborékcsomagolásban 210657534 SZ Nem Támogatott(0NT)
NEVITA 200 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210657487 SZ Támogatott(000)
ROSUVASTATIN MYLAN 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210657160 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210657178 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210657186 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210657194 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210657209 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210657217 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210657144 V Nem Támogatott(0NT)
ROSUVASTATIN MYLAN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210657152 V Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657322 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657283 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657314 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 140 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657356 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 140 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657330 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 140 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657348 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 180 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657380 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 180 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657364 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 180 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657372 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657275 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657259 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657267 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 250 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657411 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 250 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657398 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 250 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657403 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 5 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x1 tasakban 210657241 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 5 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x hdpe tartályban 210657225 SZ Nem Támogatott(0NT)
TEMOZOLOMIDE GLENMARK 5 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210657233 SZ Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 10 MG FILMTABLETTA 10x10x1 210657136 Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 15 MG FILMTABLETTA 10x10x1 210657110 Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 100x1 210657063 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 10x1 210657055 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 14x 210657021 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 168x 210657097 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 196x 210657102 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 28x 210657039 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 56x 210657071 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 60x 210657089 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 2,5 MG FILMTABLETTA 98x 210657047 J Nem Támogatott(0NT)
XARELTO 20 MG FILMTABLETTA 10x10x1 210657128 Nem Támogatott(0NT)


119 támogatotti kör változás volt:

Terméknév TTT-kód Változás iránya
ADAMON 100 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210103933 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
ADAMON 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210103967 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AFLAMIN 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210104028 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AFLAMIN 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210153857 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AKLOFEP 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210506961 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AKLOFEP 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210506953 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AMOXICILLIN BRIL 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 21x buborékcsomagolásban 210312265 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AMOXICILLIN-TEVA 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210082381 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
AMOXICILLIN-TEVA 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban 210082399 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
BINABIC 150 MG FILMTABLETTA 28x 210368591 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
BISOGAMMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210637275 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
BUDESONID EASYHALER 100 MIKROGRAMM/ADAG INHALÁCIÓS POR 1x200adag inhalátor tasakban védőtokkal 210217716 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
CALCO 100 NE/ML OLDATOS INJEKCIÓ 5x1ml ampulla 210004870 Támogatott(025) -> Nem Támogatott(0NT)
CLARITHROMYCIN 1A PHARMA 250 MG FILMTABLETTA 14x 210231875 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
CLARITHROMYCIN-RATIOPHARM 250 MG FILMTABLETTA 14x 210214475 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
CLONAMOX 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x 210074891 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
CLOSANASOL KENŐCS 1x25g tubusban 210227054 Támogatott(FIX) -> Támogatott(025)
CLOSANASOL KRÉM 1x25g tubusban 210227046 Támogatott(FIX) -> Támogatott(025)
CONTRAMAL 100 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210104719 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
CONTRAMAL 150 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210145650 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
COVEREX 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210006903 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
DESAERO 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646973 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
DIAPREL MR 60 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210403375 Támogatott(055) -> Támogatott(FIX)
DUOMOX 500 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210074972 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
EBETREXAT 10 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x1,5ml előretöltött fecskendőben 210399746 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
EBRIT HCT 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448799 Támogatott(KOM) -> Támogatott(FIX)
ELIGARD 22,5 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x tasakban 210214548 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
ELIGARD 7,5 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x tasakban 210214556 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
ENALAPRIL HEXAL PLUS 20 MG/6 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212596 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
EPITRIGINE 100 MG DISZPERGÁLÓDÓ/RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219190 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
EPITRIGINE 25 MG DISZPERGÁLÓDÓ/RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219221 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
EPITRIGINE 50 MG DISZPERGÁLÓDÓ/RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219247 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
ESOMEPRAZOL ACTAVIS 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210643234 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
ESOMEPRAZOL ACTAVIS 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pvc//al) 210643103 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
ESTEBAN 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210281210 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
FLEMAC 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210374681 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
FLEMAC 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210374699 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
FOBIVEN 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210232075 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
FOBIVEN 37,5 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210232067 Támogatott(025) -> Nem Támogatott(0NT)
FOSICARD PLUS 20 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210229276 Támogatott(FIX) -> Támogatott(KOM)
FROMILID 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210222606 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
FROMILID 250 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210111300 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
GLICLADA 60 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210626282 Támogatott(055) -> Támogatott(FIX)
GLINDIA 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226066 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
HUMA-SPIROTON 100 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210038772 Támogatott(085) -> Támogatott(FIX)
IRBESARTAN HCT SANDOZ 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210513463 Támogatott(FIX) -> Támogatott(KOM)
IRBESARTAN HCT SANDOZ 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210404818 Támogatott(FIX) -> Támogatott(KOM)
KARBICOMBI 16 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210509765 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
KLABAX 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210178336 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
KLACID KID 250 MG/5 ML GRANULÁTUM 70 ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓHOZ 1x49,5g 70 ml szuszpenzióhoz 210105773 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
LAMICTAL 200 MG DISZPERGÁLÓDÓ/RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220921 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
LEKOKLAR 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210159413 Támogatott(025) -> Nem Támogatott(0NT)
LEKOKLAR 250 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210159421 Támogatott(025) -> Nem Támogatott(0NT)
LEKOKLAR 500 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210159439 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
LISONORM TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186389 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
LORANXIL 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210647759 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
MICARDISPLUS 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210186402 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
MICARDISPLUS 80 MG/25 MG TABLETTA 28x 210231778 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
MOMETASON SANDOZ 50 MIKROGRAMM/ADAG SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 1x18g/140adag hdpe tartályban (leadott) 210638297 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(025)
MONOPRIL 20 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210077962 Támogatott(FIX) -> Támogatott(TFX)
NOLICIN 400 MG FILMTABLETTA 20x átlátszó buborékcsomagolásban 210166185 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
NOLICIN-S 400 MG FILMTABLETTA 10x átlátszó buborékcsomagolásban 210106541 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
NORFLOXACIN-HELCOR 400 MG FILMTABLETTA 2x 10 buborékcsomagolásban 210220654 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
NORFLOXACIN-RATIOPHARM 400 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210148690 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
NOVIFORM 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216388 Támogatott(FIX) -> Támogatott(TFX)
NOVIFORM PLUSZ 20 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232588 Támogatott(FIX) -> Támogatott(KOM)
OMEPRAZOL-PLIVA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x 210292821 Támogatott(TFX) -> Nem Támogatott(0NT)
OMEPRAZOL-TEVA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210632699 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
OSPAMOX 500 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban 210023955 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
OSPAMOX 500 MG FILMTABLETTA 16x buborékcsomagolásban 210075449 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
OXAMORAN 875 MG/125 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210639617 Támogatott(FIX) -> Támogatott(025)
PAROXETIN PFIZER 30 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210472675 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
PAROXETIN PFIZER 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210472667 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 10 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210639659 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 2,5 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210638077 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(TFX)
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 5 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210638069 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
PRITOR PLUS 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210186444 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
PRITOR PLUS 80 MG/25 MG TABLETTA 28x 210232148 Támogatott(TFX) -> Támogatott(KOM)
PULMICORT TURBUHALER 100 MIKROGRAMM/ADAG ADAGOLT INHALÁCIÓS POR 1x200adag inhaláló készülék 210143527 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
PUREGON 50 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x ampulla +1 ampulla 210183242 Támogatott(025) -> Nem Támogatott(0NT)
RALGEN SR 100 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228115 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
RALGEN SR 100 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210332176 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
RALGEN SR 150 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228123 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
RALGEN SR 150 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210332207 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
REFLUDAN 50 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x 210183446 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
REFLUDAN 50 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x 210183454 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
REXETIN 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210168048 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
SEEBRI BREEZHALER 44 MIKROGRAMM INHALÁCIÓS POR KEMÉNY KAPSZULÁBAN 30x1 buborékcsomagolásban +1 db. inhalátor 210642042 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
SEROPRAM 20 MG/0,5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 5x0,5ml ampulla 210031550 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
SIMVALIP 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407701 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(TFX)
SIMVALIP 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407719 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(TFX)
SIMVALIP 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407727 Nem Támogatott(0NT) -> Támogatott(TFX)
SPIRON 100 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210081597 Támogatott(085) -> Támogatott(FIX)
SPIRON 100 MG TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210081602 Támogatott(085) -> Támogatott(FIX)
STADAZAR HCT 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210396201 Támogatott(KOM) -> Támogatott(FIX)
SYNAGIS 100 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üveg+oldószerampulla 210183569 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TALOPAM 100 MG FILMTABLETTA 60x 210362066 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TALOPAM 200 MG FILMTABLETTA 60x 210362074 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TALOPAM 50 MG FILMTABLETTA 60x 210362058 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TANYDON HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648242 Támogatott(TFX) -> Támogatott(FIX)
TANYDON HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648187 Támogatott(TFX) -> Támogatott(FIX)
TOLUCOMBI 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x (opa/al/pvc/al) 210649549 Támogatott(TFX) -> Támogatott(FIX)
TOLUCOMBI 80 MG/25 MG TABLETTA 30x (opa/al/pvc/al) 210649557 Támogatott(TFX) -> Támogatott(FIX)
TOPILEX 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356968 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TOPILEX 25 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356798 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TOPILEX 50 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356861 Támogatott(000) -> Nem Támogatott(0NT)
TRAMADOLOR 100 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210146460 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
TRAMADOLOR 100 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210215219 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
TRAMADOLOR 150 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210146478 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
TRAMADOLOR 150 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210215227 Támogatott(025) -> Támogatott(FIX)
VALSAREP 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649395 Támogatott(FIX) -> Támogatott(055)
VALSAREP 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649400 Támogatott(FIX) -> Támogatott(055)
VALSOCARD HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210519590 Támogatott(KOM) -> Támogatott(FIX)
VALSOTENS HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210394479 Támogatott(FIX) -> Támogatott(KOM)
VEROSPIRON 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210045397 Támogatott(085) -> Támogatott(FIX)
ZIMPAX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210222949 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
ZIMPAX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210222957 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
ZIMPAX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210222973 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)
ZIMPAX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210222981 Támogatott(FIX) -> Nem Támogatott(0NT)


356 név módosulás volt:

2013.09.30-ig érvényes megnevezés 2013.10.01-től érvényes megnevezés
ABRAXANE 5 MG/ML POR SZUSZPENZIÓS INFéZIÓHOZ 1x100mg injekciós üvegben ABRAXANE 5 MG/ML POR SZUSZPENZIÓS INFéZIÓHOZ 1x100mg injekciós üvegben 50 ml-es
AERIUS 0,5 MG/ML SZIRUP 1x30ml AERIUS 0,5 MG/ML SZIRUP 1x30ml üvegben
ALBENDAZOL VIM SPECTRUM 200 MG TABLETTA 1x2darab ALBENDAZOL VIM SPECTRUM 200 MG TABLETTA 1x2 darab buborékcsomagolásban
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x100ml ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x100ml pet tartályban
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x150ml ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x150ml pet tartályban
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x200ml ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x200ml pet tartályban
ALGOPROFEN 200 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x ALGOPROFEN 200 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x tasakban
ALGOPROFEN 200 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x ALGOPROFEN 200 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x tasakban
ALGOPROFEN 400 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x ALGOPROFEN 400 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x tasakban
ALGOPROFEN 400 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x ALGOPROFEN 400 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x tasakban
ALGOPROFEN 600 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x ALGOPROFEN 600 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 10x tasakban
ALGOPROFEN 600 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x ALGOPROFEN 600 MG GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 20x tasakban
AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFéZIÓ 12x100ml AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFéZIÓ 12x100ml t”bbrétegű fóliából készült rugalmas zsák
AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFéZIÓ 12x250ml AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFéZIÓ 12x250ml t”bbrétegű fóliából készült rugalmas zsák
ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 10x ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 20x ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 30x ANALGESIN DOLO 220 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 100x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 112x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 112x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 20x50 AXURA 10 MG FILMTABLETTA 20x50 buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 28x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 30x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 50x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG FILMTABLETTA 56x AXURA 10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
AXURA 10 MG/G BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 10x50 AXURA 5 MG/KIPUMPÁLT BELSŐLEGES OLDAT 10x50 üvegpalackban
AXURA 10 MG/G BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x100 AXURA 5 MG/KIPUMPÁLT BELSŐLEGES OLDAT 1x100 üvegpalackban
AXURA 10 MG/G BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x50 AXURA 5 MG/KIPUMPÁLT BELSŐLEGES OLDAT 1x50 üvegpalackban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 100x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 12x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 24x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 24x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 4x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 50x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 6x AZITHROMYCIN-MYLAN 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 100x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 12x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 24x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 24x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 2x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 2x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 30x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 3x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 50x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 6x AZITHROMYCIN-MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 3x AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 4x AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 6x AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 2x AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 2x buborékcsomagolásban
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 30x AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 3x AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 6x AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 112x BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 112x opa/al/pvc/aluminium fólia
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 14x BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 14x opa/al/pvc/aluminium fólia
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 56x BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 56x opa/al/pvc/aluminium fólia
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 112x BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 112x opa/al/pvc/aluminium fólia
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 14x BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 14x opa/al/pvc/aluminium fólia
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 56x BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 56x opa/al/pvc/aluminium fólia
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 100x CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 10x CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 100x CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 10x CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 100x CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 10x CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 100x CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 10x CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 100x CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 10x CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 30x CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x tasakban
CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 50x CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 50x tasakban
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x10ml CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x10ml injekciós üvegben (1 g/10 ml)
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x1ml CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x1ml injekciós üvegben (100 mg/1 ml)
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x20ml CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x20ml injekciós üvegben (2 g/20 ml)
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x5ml CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x5ml injekciós üvegben (500 mg/5 ml)
DYSPORT 300 E POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x DYSPORT 300 E POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben
DYSPORT 300 E POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 2x DYSPORT 300 E POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 2x injekciós üvegben
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban
ERIMEXOL 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x ERIMEXOL 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ERIMEXOL 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x ERIMEXOL 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ERIMEXOL 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x ERIMEXOL 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ERIMEXOL 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x ERIMEXOL 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x ESSCITAXIN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x ESSCITAXIN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x ESSCITAXIN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x ESSCITAXIN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ESTROKAD HšVELYKéP 10x ESTROKAD HšVELYKéP 10x fóliacsík aluminium
FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ 1x előretöltött fecskendőben +1 injekciós tű FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x előretöltött fecskendőben +1 injekciós tű
FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ 3x előretöltött fecskendőben +3 injekciós tű FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 3x előretöltött fecskendőben +3 injekciós tű
FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 1x FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 1x tasakban
FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x tasakban
GLABRILUX 0,3 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x3ml GLABRILUX 0,3 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x3ml tartályban
IBUPROFEN ROCKSPRING 600 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x IBUPROFEN ROCKSPRING 600 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x tasakban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 100x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 120x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 180x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 180x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 20x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 30x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 60x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 90x IMATINIB BIOORGANICS 400 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 10x IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 30x IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 90x IMATINIB DIAMEDIA 400 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 100x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 120x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 180x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 180x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 20x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 30x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 60x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 90x IMATINIB SYNTHON 400 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 12x IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 12x buborékcsomagolásban
IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 18x IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 18x buborékcsomagolásban
IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 24x IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 24x buborékcsomagolásban
IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 6x IMODIUM INSTANT 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 6x buborékcsomagolásban
IPRAVENT 21 MIKROGRAMM/ADAG TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS OLDAT 1x10ml IPRAVENT 21 MIKROGRAMM/ADAG TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS OLDAT 1x10ml al tartályban
IRBESARTAN WINTHROP 300 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 300 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 300 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 300 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 300 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
KEPPRA 100 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x5 ml KEPPRA 100 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x5 ml üvegben teflon borítású, szürke klorobutil gumidugóval lezárva
LEVOSERT 20 MIKROGRAMM/24 ÓRA MÉHEN BELšLI GYÓGYSZERLEADÓ RENDSZER 1x LEVOSERT 20 MIKROGRAMM/24 ÓRA MÉHEN BELšLI GYÓGYSZERLEADÓ RENDSZER 1x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 100x MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 28x MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 56x MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 98x MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 100x MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 28x MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 56x MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 98x MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban
MEMANTIN ABDI 5 MG+10 MG+15 MG+20 MG FILMTABLETTA KEZELÉS KEZDŐ CSOMAG 28x MEMANTIN ABDI 5 MG+10 MG+15 MG+20 MG FILMTABLETTA KEZELÉS KEZDŐ CSOMAG 28x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 100x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 28x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 30x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 42x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 50x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 56x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 98x MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban
MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG OLDATOS INJEKCIÓ INFéZIÓHOZ 10x MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 10x injekciós üvegben
MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG OLDATOS INJEKCIÓ INFéZIÓHOZ 1x MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben
MEROPENEM ACTAVIS 500 MG OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 10x MEROPENEM ACTAVIS 500 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 10x injekciós üvegben
MEROPENEM ACTAVIS 500 MG OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 1x MEROPENEM ACTAVIS 500 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben
METFORMIN CHINOIN 850 MG FILMTABLETTA 120x METFORMIN-CHINOIN 850 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
METFORMIN CHINOIN 850 MG FILMTABLETTA 60x METFORMIN-CHINOIN 850 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 28x MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 30x MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 56x MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 60x MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
MONTELUKAST FAIR-MED 10 MG FILMTABLETTA 2x14 MONTELUKAST FAIR-MED 10 MG FILMTABLETTA 2x14 buborékcsomagolásban
MONTELUKAST FAIR-MED 4 MG RÁGÓTABLETTA 2x14 MONTELUKAST FAIR-MED 4 MG RÁGÓTABLETTA 2x14 buborékcsomagolásban
MONTELUKAST FAIR-MED 5 MG RÁGÓTABLETTA 2x14 MONTELUKAST FAIR-MED 5 MG RÁGÓTABLETTA 2x14 buborékcsomagolásban
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 10x MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 5x MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 7x MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 10x MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 5x MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 7x MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban
MOXONIDIN MYLAN 0,2 MG FILMTABLETTA 30x MOXONIDIN MYLAN 0,2 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
MOXONIDIN MYLAN 0,3 MG FILMTABLETTA 30x MOXONIDIN MYLAN 0,3 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
MOXONIDIN MYLAN 0,4 MG FILMTABLETTA 30x MOXONIDIN MYLAN 0,4 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
NO-SPA NEO 40 MG FILMTABLETTA 24x NO-SPA NEO 40 MG FILMTABLETTA 24x buborékcsomagolásban
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 20x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 20x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 30x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 30x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 3x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 3x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 5x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 5x1ml injekciós üvegben
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 6x1ml OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 6x1ml injekciós üvegben
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (papír-gyanta-al-polietilén-tereftalát-polietilén zárófóliával és pe biztonsági zárral) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (papír-gyanta-al-polietilén-tereftalát-polietilén zárófóliával és pe biztonsági zárral)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, keskeny pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, keskeny pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, széles pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, széles pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, nedvességmegkötő molekuláris szűrő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 42x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, nedvességmegkötő molekuláris szűrő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (papír-gyanta-al-polietilén-tereftalát-polietilén zárófóliával és pe biztonsági zárral) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (papír-gyanta-al-polietilén-tereftalát-polietilén zárófóliával és pe biztonsági zárral)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, keskeny pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, keskeny pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, széles pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, széles pólusú nedvességmegkötő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, nedvességmegkötő molekuláris szűrő szilícium-dioxid géllel) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 84x hdpe tartályban (pe biztonsági zárral, nedvességmegkötő molekuláris szűrő szilícium-dioxid géllel)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban (al/pvc/pctfe)
ORLISTAT ACTAVIS 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc) BEACITA 60 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban (al/pvc/pvdc)
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 10x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 12x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 20x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 24x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 24x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 30x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 48x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 48x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 50x PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 50x buborékcsomagolásban
PRILOTEKAL 20 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x5ml PRILOTEKAL 20 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x5ml ampulla üveg
QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 30x QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 60x QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
SANDOSTATIN LAR 10 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg +1 oldószer előretöltött fecskendőben+2 tű SANDOSTATIN LAR 10 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg + 1x oldószer előre töltött fecskendőben + 1x injekciós üveg adapter + 1x tű
SANDOSTATIN LAR 20 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg +1 oldószer fecskendőben+2 tű SANDOSTATIN LAR 20 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg + 1x oldószer előre töltött fecskendőben + 1x injekciós üveg adapter + 1x tű
SANDOSTATIN LAR 30 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg +1 oldószer fecskendőben+2 tű SANDOSTATIN LAR 30 MG POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ 1x porüveg + 1x oldószer előre töltött fecskendőben + 1x injekciós üveg adapter + 1x tű
SENSILON 150 MIKROGRAMM/20 MIKROGRAMM TABLETTA 1x21 SENSILON 150 MIKROGRAMM/20 MIKROGRAMM TABLETTA 1x21 buborékcsomagolásban
SENSILON 150 MIKROGRAMM/20 MIKROGRAMM TABLETTA 3x21 SENSILON 150 MIKROGRAMM/20 MIKROGRAMM TABLETTA 3x21 buborékcsomagolásban
SENSILON 150 MIKROGRAMM/30 MIKROGRAMM TABLETTA 1x21 SENSILON 150 MIKROGRAMM/30 MIKROGRAMM TABLETTA 1x21 buborékcsomagolásban
SENSILON 150 MIKROGRAMM/30 MIKROGRAMM TABLETTA 3x21 SENSILON 150 MIKROGRAMM/30 MIKROGRAMM TABLETTA 3x21 buborékcsomagolásban
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x tasakban
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x tasakban
SPAVERIN 40 MG TABLETTA 20x SPAVERIN 40 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban
SPAVERIN 80 MG TABLETTA 10x SPAVERIN 80 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
SPAVERIN 80 MG TABLETTA 20x SPAVERIN 80 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 28x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 30x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 56x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 60x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 84x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 90x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pe fólia nedvességmegkötővel//al fólia
TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 98x TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BILLEV 80 MG/25 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban opa/al/pvc fólia//al fólia
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 14x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 14x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 14x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 28x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 56x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 84x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 84x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 90x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 98x TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
VAGIFEM 10 MIKROGRAMM HšVELYTABLETTA 18x VAGIFEM 10 MIKROGRAMM HšVELYTABLETTA 18x hüvelytablettákat tartalmazó eldobható, egyszer használatos pe/pp applikátor, applikátor pvc//al buborékcsomagolásban
VAGIFEM 10 MIKROGRAMM HšVELYTABLETTA 24x VAGIFEM 10 MIKROGRAMM HšVELYTABLETTA 24x hüvelytablettákat tartalmazó eldobható, egyszer használatos pe/pp applikátor, applikátor pvc//al buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 100x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 10x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 15x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 15x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 30x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 500x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 500x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 50x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 60x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 6x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 90x VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 10x VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 20x VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 30x VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 10x VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 20x VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 30x VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x polipropilén injekciós tartály
ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x polipropilén injekciós tartály
ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 4x ZOLEDRONSAV FRESENIUS KABI 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 4x polipropilén injekciós tartály


Rendelhetőség változás történt 8 gyógyszernél:

Terméknév TTT-kód Rendelhetőség
FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x előretöltött fecskendőben +1 injekciós tű 210517001 -> SZ
FIRAZYR 30 MG OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 3x előretöltött fecskendőben +3 injekciós tű 210516990 -> SZ
PRADAXA 110 MG KEMÉNY KAPSZULA 3x60x1 buborékcsomagolásban (gyűjtőcsomagolás) 210544684 SZ -> J
PRADAXA 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x1 buborékcsomagolásban 210544676 SZ -> J
PRADAXA 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x1 buborékcsomagolásban 210544668 SZ -> J
PRADAXA 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 3x60x1 buborékcsomagolásban (gyűjtőcsomagolásban) 210544650 SZ -> J
PRADAXA 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x pp tartályban 210544642 SZ -> J
YELLOX 0,9 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x5ml 210654510 -> J


1290 árváltozás történt:

Terméknév TTT-kód
ACCOLATE 20 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210231207
ACCUPRO 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210000185
ACCUPRO 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210000216
ACCUZIDE 10 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210141185
ACCUZIDE 20 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210141127
ACILESOL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210455924
ACILESOL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210455916
ACTONEL 35 MG FILMTABLETTA 4x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210157568
ADAMON 100 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210103933
ADAMON 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210103967
ADEXOR MR 35 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAG LEADÁSé FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210168551
AERIUS 5 MG FILMTABLETTA 30x 210184913
AERIUS 5 MG FILMTABLETTA 90x 210245264
AFLAMIN 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210104028
ALENDIS 70 MG TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210230641
ALENDRON HEXAL 70 MG TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210215780
ALENDRONAT-RATIOPHARM 70 MG TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210217172
ALFETIM SR 5 MG RETARD FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210000892
ALFETIM UNO 10 MG RETARD TABLETTA 30x 210143640
ALVASTRAN 160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210419839
ALVASTRAN 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210419790
ALVASTRAN HCT 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210452625
ALVASTRAN HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210453265
ALVASTRAN HCT 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210452269
ALVOTADIN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210595897
AMARYL 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210075392
AMARYL 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210075407
AMARYL 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404583
AMARYL 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210075415
AMARYL 6 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404591
AMIPRID 200 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210224284
AMIPRID 200 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210229852
AMISULPRID-RATIOPHARM 200 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210230625
AMISULPRID-RATIOPHARM 200 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210347901
AMISULPRIDE MYLAN 200 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210517213
AMITREX 200 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210141070
AMITREX 200 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210141088
AMLATOR 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210522991
AMLATOR 10 MG/5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210523002
AMLATOR 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210522975
AMLATOR 20 MG/5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210522983
AMLODIGAMMA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban dobozban, eltérő méret 210492730
AMLODIGAMMA 5 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210226715
AMLODIPIN SANDOZ 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/pvc) 210342414
AMLODIPIN SANDOZ 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al//pvc) 210342333
AMLODIPIN-TEVA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210384068
AMLODIPRESS 1 A PHARMA 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/pvc) 210342537
AMLODIPRESS 1 A PHARMA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/pvc) 210342456
AMLOZEK 10 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210184028
AMLOZEK 5 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210184010
AMOXICILLIN-TEVA 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban 210082399
AMPRILAN 1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217253
AMPRILAN 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217261
AMPRILAN 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217287
AMPRILAN HD 5 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217295
ANABREST 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210230536
ANABREST 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210362294
ANAFRANIL 25 MG BEVONT TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210001602
ANAFRANIL SR 75 MG RETARD TABLETTA 20x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210001628
ANALGESIN 275 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210635354
ANAROMAT 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210290950
ANAROMAT 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210459415
ANASTROZOL KABI 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210604395
ANASTROZOL KABI 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210604379
ANASTROZOL SANDOZ 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231786
ANASTROZOL SANDOZ 1 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210634497
ANASTROZOL STADA 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210383729
ANASTROZOL WINTHROP 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210230269
ANASTROZOL WINTHROP 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210230285
ANASTROZOL-RATIOPHARM 1 MG FILMTABLETTA 28x 210231639
ANASTROZOL-RATIOPHARM 1 MG FILMTABLETTA 90x 210273495
ANASTROZOLE ACCORD 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210454677
ANASTROZOLE ACCORD 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210454740
ANASTROZOLE BLUEFISH 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210427214
ANASTROZOLE PHARMACENTER 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210353279
ANASTROZOLE PHARMACENTER 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210383282
ANASTROZOLE-GENERICS (UK) 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231794
APRANAX 275 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210002187
APRANAX 550 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210002195
ARAVA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210181591
ARAVA 20 MG FILMTABLETTA 30x műanyag tartályban 210213411
ARBARTAN 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210232481
ARBARTAN 25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210232504
ARBARTAN 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210232499
ARILLA 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210231809
ARILLA 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210314770
ARIMIDEX 1 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210479342
ARKOLAMYL 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210425547
ARKOLAMYL 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210425432
ASA PROTECT PHARMAVIT 100 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210221383
ASA PROTECT PHARMAVIT 100 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210221391
ASA PROTECT PHARMAVIT 100 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210221406
ASENTRA 100 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210171520
ASENTRA 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210171512
ATIMOS 12 MIKROGRAMM/BEFéJÁS TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS OLDAT 1x100adag tartályban 210220808
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210654316
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210654413
ATORGAMMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210406250
ATORGAMMA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210406755
ATORGAMMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210406959
ATORIS 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184214
ATORIS 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210499229
ATORIS 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217318
ATORIS 60 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210499198
ATORIS 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210494554
ATORVA-TEVA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212813
ATORVA-TEVA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212821
ATORVA-TEVA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212839
ATORVA-TEVA 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212847
ATORVASTATIN 1 A PHARMA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210446161
ATORVASTATIN 1 A PHARMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210446129
ATORVASTATIN HEXAL 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228288
ATORVASTATIN HEXAL 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228296
ATORVASTATIN HEXAL 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228270
ATORVASTATIN KRKA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210598926
ATORVASTATIN KRKA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210598887
ATORVASTATIN POLPHARMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210281139
ATORVASTATIN POLPHARMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210281155
ATORVASTATIN RANBAXY 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210628098
ATORVASTATIN RANBAXY 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210627979
ATORVASTATIN-Q PHARMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210445856
ATORVASTATIN-Q PHARMA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210445848
ATORVASTATIN-Q PHARMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210445830
ATORVEP 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/alu) 210436174
ATORVOX 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215926
ATORVOX 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215934
ATORVOX 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215942
ATROCELA 1 MG FILMTABLETTA 100x hdpe tartályban 210602610
AURORIX 150 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210134510
AURORIX 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210103242
AVATAC 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210620642
AVATAC 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210620634
AZARGA 10 MG/ML+5 MG/ML SZUSZPENZIÓS SZEMCSEPP 1x5 ml 210362430
AZI SANDOZ 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban 210220816
AZI SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban 210220824
AZIBIOT 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban 210232685
AZITHROMYCIN 1 A PHARMA 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban 210230219
AZITHROMYCIN 1 A PHARMA 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban 210229721
AZITHROMYCIN-Q PHARMA 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban 210542771
AZITHROMYCIN-RATIOPHARM 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban 210220832
AZOMYR 5 MG FILMTABLETTA 30x 210288026
BETAGEN 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210175192
BETAHISTIN-RATIOPHARM 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210224373
BETAREVIN 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210229624
BICALUTAMIDE PHARMACENTER 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232130
BICALUTAMIDE PHARMACENTER 50 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210383258
BICATLON 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/al buborékf˘liában) 210227232
BICATLON 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al buborékf˘liában) 210383305
BISOBLOCK 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210160333
BISOBLOCK 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210160317
BISOCARD 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210171782
BISOCARD 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210171766
BISOCARD 5 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210171774
BISOGAMMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210174196
BISOGAMMA 5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban (35x60x85 mm) 210174188
BISOGAMMA 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (35x22x85 mm) 210174162
BISOPROLOL SANDOZ 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210382896
BISOPROLOL SANDOZ 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210382888
BLOONIS 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210439376
BLOONIS 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210438728
BLOONIS 15 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210438833
BLOONIS 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210438809
BLOONIS 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210440212
BONDRONAT 50 MG FILMTABLETTA 28x 210214417
BONEACT 35 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210231265
BONESSA 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210526791
BONESSA 50 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210526806
BONVIVA 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 1x 210227339
CADUET 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210218908
CADUET 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210230201
CALCISEDRON-D FILMTABLETTA 28x+4x buborékcsomagolásban 210222656
CALCISEDRON-D FILMTABLETTA 84x+12x buborékcsomagolásban 210222672
CALCISEDRON-D TRIO FILMTABLETTA 56x+4x buborékcsomagolásban 210222664
CAMELOX 15 MG TABLETTA 20x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210219077
CAMELOX 15 MG TABLETTA 50x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210226359
CARDILOPIN 2,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210112893
CARDILOPIN 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210112908
CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 30x 210215968
CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 30x méretben eltérő 210526775
CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 30x 210215976
CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 30x méretben eltérő 210526783
CARVEDILOL HEXAL 12,5 MG TABLETTA 30x 210178491
CARVEDILOL HEXAL 25 MG TABLETTA 30x 210178506
CARVEDILOL HEXAL 6,25 MG TABLETTA 30x 210178483
CARVEDILOL PFIZER 12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210432196
CARVEDILOL PFIZER 25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210432293
CARVEDILOL PFIZER 6,25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210432099
CARVEDILOL-ZENTIVA 12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210237708
CARVEDILOL-ZENTIVA 25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210237716
CARVEDILOL-ZENTIVA 6,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210237635
CARVOL 12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215984
CARVOL 25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215992
CARVOL 6,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216003
CEROXIM 250 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210111910
CEROXIM 500 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210111936
CITAGEN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210173831
CITALODEP 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226448
CITALODEP 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226456
CITALOPRAM BLUEFISH 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210408684
CITALOPRAM ORION 20 MG FILMTABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210227826
CITALOPRAM ORION 40 MG FILMTABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210227834
CITALOPRAM-TEVA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210175956
CITALOPRAM-ZENTIVA 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210217342
CITALOPRAM-ZENTIVA 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210217350
CITAPRAM 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210166355
CITAPRAM 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210166371
CLARITHROMYCIN-RATIOPHARM 250 MG FILMTABLETTA 14x 210214475
CLEXANE 4000 NE/0,4 ML (40 MG) OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 10x0,4ml előret”lt”tt fecskendőben 210053895
CLEXANE 4000 NE/0,4 ML (40 MG) OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 2x0,4ml előret”lt”tt fecskendőben 210006199
CLEXANE 6000 NE/0,6 ML (60 MG) OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 10x0,6ml előret”lt”tt fecskendőben 210135299
CLEXANE 8000 NE/0,8 ML (80 MG) OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 10x0,8ml előret”lt”tt fecskendőben 210135304
CLONAMOX 500 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x 210074891
CLOPIDEP 75 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210422125
CLOPIDOGREL TEVA 75 MG FILMTABLETTA 30x1 buborékcsomagolásban 210391798
CO-ARBARTAN 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210284098
CO-ARBARTAN 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210284056
CO-IRABEL 150 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210482612
CO-IRABEL 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210482604
CO-IRABEL 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210482620
CO-PERINEVA 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210436857
CO-PERINEVA 8 MG/2,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210436946
CO-PRENESSA 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210225989
CO-PRENESSA 8 MG/2,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210517938
CO-VALSACOR 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210392891
CO-VALSACOR 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210392930
CO-VALSACOR 320 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210484575
CO-VALSACOR 320 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210484525
CO-VALSACOR 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210392859
COGNEZIL 10 MG FILMTABLETTA 28x 210366280
COMBIGAN 2 MG/ML+5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x5ml tartályban 210225442
CONTRAMAL 100 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210104719
CONTRAMAL 150 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210145650
CONTRAMAL 200 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210145676
CORDAFLEX 20 MG RETARD FILMTABLETTA 60x üvegben 210006678
CORINFAR 20 MG RETARD FILMTABLETTA 100x üvegben 210111481
CORINFAR 20 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210111465
CORINFAR 20 MG RETARD FILMTABLETTA 50x üvegben 210111473
CORINFAR UNO 40 MG RETARD TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210170231
CORYOL 12,5 MG TABLETTA 30x 210214506
CORYOL 12,5 MG TABLETTA 60x 210324204
CORYOL 25 MG TABLETTA 30x 210214514
CORYOL 25 MG TABLETTA 60x 210324220
CORYOL 6,25 MG TABLETTA 30x 210214522
CORYOL 6,25 MG TABLETTA 60x 210324181
COVERCARD 10 MG/ 5 MG TABLETTA 30x pp tartályban 210270324
COVERCARD 10 MG/10 MG TABLETTA 30x pp tartályban 210270332
COVERCARD 5 MG/ 5 MG TABLETTA 30x pp tartályban 210270308
COVERCARD 5 MG/10 MG TABLETTA 30x pp tartályban 210270316
COVEREX FORTE TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186339
COVEREX KOMB TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210150833
COVEREX-AS 10 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210228262
COVEREX-AS 5 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210226692
COVEREX-AS KOMB 5 MG/1,25 MG FILMTABLETTA 30x tartályban 210230895
COZAAR 50 MG FILMTABLETTA 28x 210048612
CRESAGEN 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/al/pvc//al) 210593277
CRESAGEN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/al/pvc//al) 210592904
CRESAGEN 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/al/pvc//al) 210592629
CYNT 0,4 MG FILMTABLETTA 30x 210007161
DALNESSA 4 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210497188
DALNESSA 4 MG/5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210497269
DALNESSA 8 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210497023
DALNESSA 8 MG/5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210497104
DALSAN 20 MG FILMTABLETTA 28x 210213283
DALSAN 40 MG FILMTABLETTA 28x 210213291
DECHOLEST 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232716
DECHOLEST 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232724
DECHOLEST 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232732
DELIPID 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210471598
DELIPID 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210471548
DELIPID 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210471491
DESLORATADIN TEVA 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210600040
DESLORATADINE ACTAVIS 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210602898
DESLORATADINE MYLAN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210633475
DESLORATADINE TEVA 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210592378
DESLOREP 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210594605
DIALOSA 1 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210223246
DIALOSA 2 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210223254
DIALOSA 2 MG TABLETTA 60x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210223270
DIALOSA 3 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210223262
DIALOSA 4 MG TABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210223288
DIAPREL MR 60 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210403375
DICARTIL 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210516225
DICARTIL 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210516699
DICLAC 150 MG RETARD TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210132877
DICLAC 75 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210132924
DICLOFENAC-RATIOPHARM 100 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210135663
DICLOFENAC-RATIOPHARM 100 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban 210132932
DICLOFENAC-RATIOPHARM RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210132940
DICLOFENAC-RATIOPHARM RETARD TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210132958
DICLOFENAC-RATIOPHARM RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210132966
DISLIPAT 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/pvc//al) 210230714
DISLIPAT 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/pvc//al) 210230722
DISLIPAT 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/pvc//al) 210230730
DISLIPAT 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pa/pvc//al) 210230748
DOLFORIN 75 MIKROGRAMM/ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 10x tasakban 210269137
DOLFORIN 75 MIKROGRAMM/ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 5x tasakban 210232871
DOMPERIDON-EP 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210214530
DONECTIL 10 MG FILMTABLETTA 28x 210233039
DONEPEZIL ORION 10 MG FILMTABLETTA 28x 210376722
DONEPEZIL STADA 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210373368
DONEPEZIL-TEVA 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210359217
DONESYN 10 MG FILMTABLETTA 28x 210357231
DOXAZOSIN HEXAL 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184117
DOXAZOSIN HEXAL 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184125
DOXAZOSIN SANDOZ URO 4 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210230293
DOXAZOSIN-RATIOPHARM 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210145731
DOXAZOSIN-RATIOPHARM 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210145765
DOXYCYCLIN AL 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban 210038196
DOXYPHARM 100 MG FILMTABLETTA 16x pp tartályban 210039655
DOXYPROTECT 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x buborékcsomagolásban 210220858
DUOMOX 500 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210074972
DUOTRAV 40 MIKROGRAMM/ML + 5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x2,5ml flakonban 210227680
DUROGESIC 75 MIKROGRAMM/ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 5x tasakban 210043549
EBRIT 150 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448919
EBRIT 300 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448870
EBRIT HCT 150 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448757
EBRIT HCT 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448799
EBRIT HCT 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210448838
EDNYT 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210131897
EGIRAMLON 10 MG/10 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210595407
EGIRAMLON 10 MG/5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210595708
EGIRAMLON 5 MG/10 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210595732
EGIRAMLON 5 MG/5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210595766
ELVEN 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210228084
EMETRON 8 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210048727
EMETRON 8 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210231142
EMILLAN 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban (lehŁzhat˘ opa/al/pvc//pet/al) 210176732
EMILLAN 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210600024
EMOZUL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210404282
EMOZUL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210593950
EMOZUL 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210404305
EMOZUL 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210593900
EMPERIN 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210397223
EONIC 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210486276
EONIC 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210486195
EONIC 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210486234
EPIRUBICIN-TEVA 2 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x25 ml injekciós üvegben 210390174
EPITRIGINE 100 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219205
EPITRIGINE 50 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219255
EPOLAR 70 MG TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210222842
EPOLAR TRIO TABLETTA ÉS RÁGÓTABLETTA 4x(tabletta) buborékcsomagolásban +56x(rág˘tabletta) hdpe tartályban 210417358
ESOMEPRAZOL SANDOZ 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210370556
ESOMEPRAZOL SANDOZ 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x hdpe tartályban 210370572
ESOMEPRAZOL SANDOZ 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210370679
ESOMEPRAZOL SANDOZ 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x hdpe tartályban 210370695
ESOMEPRAZOLE-ZENTIVA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210592174
ESRADIN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210543303
ETRUZIL 2,5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210361840
EXFORGE 10 MG/160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210230879
EXFORGE 5 MG/160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210230861
EXFORGE 5 MG/80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210230188
EZOCEM 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210231346
FALVEN 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210232790
FALVEN 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210232782
FAMOS 2,5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210370124
FARMORUBICIN PFS/RTU 50 MG OLDATOS INJEKCIÓ 1x injekciós üvegben 210043654
FAXIPROL 150 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210295489
FAXIPROL 75 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210295382
FEMARA 2,5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210404290
FENTANYL SANDOZ MAT 75 MIKROGRAMM/ÓRA TRANSZDERMÁLIS MÁTRIX TAPASZ 5x tasakban 210224501
FENTANYL-RATIOPHARM 75 MIKROGRAMM/H TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 5x tasakban 210226032
FENTANYL-ZENTIVA 75 MIKROGRAMM/ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 5x tasakban 210293128
FINANORM 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210368614
FINASTERID SANDOZ 5 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210227096
FLIXOTIDE DISKUS 100 MIKROGRAMM/ADAG ADAGOLT INHALÁCIÓS POR 1x60adag 210090596
FLIXOTIDE EVOHALER 125 MIKROGRAMM/ADAG TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS SZUSZPENZIÓ 1x120adag palackban 210136287
FLOXET 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 14x buborékcsomagolásban 210041092
FLOXET 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210041107
FLUGALIN 100 MG BEVONT TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210045729
FLUGALIN 50 MG BEVONT TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210045711
FLUOXETIN-ZENTIVA 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210222800
FLUVASTATIN SANDOZ 80 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210352087
FLUVASTATIN-GENERICS [UK] 80 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210380284
FORADIL 12 MIKROGRAMM INHALÁCIÓS POR KEMÉNY KAPSZULÁBAN 60x buborékcsomagolásban 210041791
FORMOTEROL EASYHALER 12 MIKROGRAMM/ADAG INHALÁCIÓS POR 1x120adag 210219116
FORTIMAX TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210219857
FOSAVANCE 70 MG/2800 NE TABLETTA 12x 210296087
FOSAVANCE 70 MG/2800 NE TABLETTA 4x 210219865
FOSAVANCE 70 MG/5600 NE TABLETTA 12x 210344131
FOSAVANCE 70 MG/5600 NE TABLETTA 4x 210232449
FOSICARD PLUS 20 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210229276
FRAGMIN 5000 NE/0,2 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 10x0,2ml előret”lt”tt fecskendőben 210011819
FRAXIPARINE 2850 NE/0,3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x0,3ml 210082593
FRAXIPARINE 5700 NE/0,6 ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x0,6ml 210082624
FROMILID 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210222606
FROMILID 250 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210111300
GANFORT 300 MIKROGRAMM/ML + 5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x3ml palackban 210228898
GANFORT 300 MIKROGRAMM/ML + 5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 3x3ml palackban 210296142
GELBRA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210421284
GELBRA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210421381
GEROLAMIC 50 MG RÁGÓTABLETTA/DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (aclar/pvc//al) 210268987
GERPRAZOL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210336489
GERPRAZOL 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210336528
GLEMPID 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210218021
GLEMPID 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210218039
GLEMPID 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210218047
GLETOR 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210406129
GLIMEBENE-RATIOPHARM 4 MG TABLETTA 30x 210238712
GLIMEGAMMA 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210359607
GLIMEGAMMA 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210359631
GLIMEGAMMA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210359665
GLIMEPIRID 1A PHARMA 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217431
GLIMEPIRID 1A PHARMA 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217449
GLIMEPIRID 1A PHARMA 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217457
GLIMEPIRID 1A PHARMA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217465
GLIMEPIRID HEXAL 1 MG TABLETTA 30x 210217481
GLIMEPIRID HEXAL 2 MG TABLETTA 30x 210217499
GLIMEPIRID HEXAL 3 MG TABLETTA 30x 210217504
GLIMEPIRID HEXAL 4 MG TABLETTA 30x 210217512
GLIMEPIRID-RATIOPHARM 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217538
GLIMEPIRID-RATIOPHARM 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217546
GLIMEPIRID-ZENTIVA 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217554
GLIMEPIRID-ZENTIVA 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217562
GLIMEPIRID-ZENTIVA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210217570
GLINDIA 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226074
GLINDIA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226090
GLIPREX 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210216126
GLIPREX 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/al) 210634227
GLIPREX 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210216134
GLIPREX 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/al) 210634285
GLIPREX 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210216142
GLIPREX 3 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/al) 210634340
GLIPREX 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210216150
GLIPREX 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/al) 210634405
HARTIL 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210186371
HARTIL 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210186363
HARTIL HCT 5 MG/25 MG TABLETTA 2x14 buborékcsomagolásban 210224527
HOLMEVIS 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210526848
HOLMEVIS 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210526856
HUMA-SPIROTON 100 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210038772
HYPOLIP 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220133
HYPOLIP 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220141
HYPOLIP 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220159
HYPOLIP 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220167
HYZAAR 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210118742
HYZAAR FORTE 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210214629
IBANDRONSAV ACTAVIS 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előret”lt”tt fecskendőben +1 db.inj.tű 210603755
IBANDRONSAV ALVOGEN 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előret”lt”tt fecskendőben +1 db.inj.tű 210606020
IBANDRONSAV SANDOZ 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előret”lt”tt fecskendőben tűvédős injekciós tűvel 210509325
IBANDRONSAV SANDOZ 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210516924
IBANDRONSAV SANDOZ 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210516916
IBANDRONSAV TEVA 150 MG FILMTABLETTA 1x buborékcsomagolásban 210480107
IBANDRONSAV-RATIOPHARM 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210509147
IBANDRONSAV-RATIOPHARM 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210509121
INALLER 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc-al) 210615605
INDASTAD 1,5 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210335158
INEGY 10 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228351
INEGY 10 MG/20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228369
INEGY 10 MG/40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228377
INHIBACE 2,5 MG FILMTABLETTA 28x 210015245
IRABEL 150 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460084
IRABEL 300 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460092
IRBESARTAN HCT SANDOZ 150 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210412293
IRBESARTAN HCT SANDOZ 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210513463
IRBESARTAN HCT SANDOZ 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210404818
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 300 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458281
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458176
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458396
IRBESARTAN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210399526
IRBESARTAN SANDOZ 300 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210399607
IRBESARTAN TEVA 150 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210428464
IRBESARTAN TEVA 300 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210428333
IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458558
IRBESARTAN ZENTIVA 300 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458508
IRBESARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE TEVA 150 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210428066
IRBESARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE TEVA 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210427824
IRBESARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE TEVA 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210428707
IRBEZEP 150 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210521254
IRBEZEP 300 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210521199
IRPRESTAN 150 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210396308
IRPRESTAN 300 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210396340
IRPRESTAN HCT 300 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210480717
IRPRESTAN HCT 300 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210480678
JARVIS 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210229200
JARVIS 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210229195
JUVERITAL 35 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210377354
KAPIDOKOR 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210597360
KARBICOMBI 16 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210509765
KARBIS 16 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210506571
KARBIS 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210506709
KEPPRA 500 MG FILMTABLETTA 120x 210211647
KLACID KID 250 MG/5 ML GRANULÁTUM 70 ML BELSŠLEGES SZUSZPENZIÓHOZ 1x49,5g 70 ml szuszpenzi˘hoz 210105773
KOMBOGLYZE 2,5 MG/1000 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210572580
KOMBOGLYZE 2,5 MG/850 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210572645
KREON 25.000 EGYSÉG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 100x hdpe tartályban 210016893
KREON 25.000 EGYSÉG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 50x hdpe tartályban 210016885
KVENTIAX 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230049
KVENTIAX 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230065
KVENTIAX 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230073
LAMICTAL 100 MG TABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210437269
LAMICTAL 50 MG TABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210314453
LAMITRIN 50 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210158776
LAMITRIN 50 MG TABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210482507
LAMOLEP 50 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184418
LAMOTRIGIN ORION 50 MG DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228759
LAMOTRIGIN-GENERICS (UK) 50 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210333300
LAMOTRIGIN-TEVA 50 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210224608
LANOTAN 50 MIKROGRAMM/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x2,5ml tartályban 210451328
LANSACID 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x hdpe tartályban 210222868
LANSOGEN 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210213487
LANSONE 30 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210041602
LANSOPRAZOL-TEVA 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210458891
LANSOPRAZOL-TEVA 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 56x buborékcsomagolásban 210458883
LANSOPTOL 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210220086
LANZOPRAZOL-ZENTIVA 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210243856
LATAPRES 0,05 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x2,5ml tartályban (ldpe) 210423121
LAVESTRA 100 MG FILMTABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210227850
LAVESTRA 50 MG FILMTABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210227208
LAVESTRA H 100 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210444868
LAVESTRA H 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210272897
LAVESTRA H 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210318017
LEFLOKIN 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210226286
LEFLOKIN 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210226294
LEFLUNOMID APOTEX 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210479384
LEFLUNOMID SANDOZ 20 MG FILMTABLETTA 30x hdpe tartályban 210478697
LESCOL XL 80 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210148496
LETROVENA 2,5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210608331
LETROVENA 2,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210479481
LETROZOL ACTAVIS 2,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210389466
LETROZOL KABI 2,5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210518992
LETROZOL SANDOZ 2,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210365145
LETROZOL SANDOZ 2,5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210634502
LETROZOLE BLUEFISH 2,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210405652
LETROZOLE MEDICO UNO 2,5 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210417099
LETROZOLE PHARMACENTER 2,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210357540
LETROZOLE PHARMACENTER 2,5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210383274
LETROZOLE TEVA 2,5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210609345
LEVEDIA 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210563769
LEVELAN 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210604492
LEVENOR 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210306670
LEVENOR 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210306688
LEVENOR KOMBI 4 MG ÉS 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590928
LEVENOR KOMBI 4 MG ÉS 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590936
LEVENOR KOMBI 8 MG ÉS 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590902
LEVENOR KOMBI 8 MG ÉS 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590910
LEVENOR PLUSZ 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210624913
LEVETIRACETAM ACTAVIS 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210560371
LEVETIRACETAM PHARMASWISS 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210561539
LEVETIRACETAM SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210597491
LEVETIRACETAM TEVA 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210526830
LEVETIRACETAM UCB 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210636318
LEVETIRAGAMMA 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210609793
LEVETIRAGAMMA 500 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210609824
LEVIL 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210517124
LEVOFLOXACIN BLUEFISH 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban (pvc/al) 210490966
LEVOFLOXACIN MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210446941
LEVOFLOXACIN MYLAN 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210446933
LEVOFLOXACIN PHARMACENTER 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210429208
LEVOFLOXACIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210387684
LEVOFLOXACIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210387692
LEVOFLOXACIN-RATIOPHARM 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210422387
LEVOFLOXACIN-RATIOPHARM 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210422395
LEVOXA 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210345268
LEVOXA 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210345276
LIMERAL 1 MG TABLETTA 30x 210226105
LIMERAL 2 MG TABLETTA 30x 210226113
LIMERAL 3 MG TABLETTA 30x 210226121
LIMERAL 4 MG TABLETTA 30x 210226139
LISINOPRIL HEXAL 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184426
LISINOPRIL HEXAL 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184434
LISONORM 20 MG/5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210611627
LISONORM FORTE 20 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210397451
LISONORM TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186389
LISOPRESS 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210041068
LISOPRESS 20 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210041076
LISOPRESS 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210041050
LORDESTIN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210594566
LOSARTAN 1 A PHARMA 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210237457
LOSARTAN 1 A PHARMA 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210237415
LOSARTAN KRKA 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210599867
LOSARTAN KRKA 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210599922
LOSARTAN-HCT 1 A PHARMA 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210379704
LOSARTAN-HCT 1 A PHARMA 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210379681
LOSARTAN-HCT-GENERICS (UK) 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210459928
LOSARTAN-HCT-GENERICS (UK) 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210454960
LOSARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE BLUEFISH 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210442997
LOTENSIN 10 MG FILMTABLETTA 28x 210018251
LOTENSIN 5 MG FILMTABLETTA 28x 210018277
LOZAREP 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210456271
LOZAREP 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210456289
MALTOFER FOL RÁGÓTABLETTA 10x 210050198
MALTOFER FOL RÁGÓTABLETTA 30x 210050203
MASSIDRON 70 MG TABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210222850
MASSIDRON 70 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban 210224624
MASTOREN 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210336455
MATRIFEN 75 MIKROGRAMM/H TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 10x tasakban 210338716
MATRIFEN 75 MIKROGRAMM/H TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 5x tasakban 210226943
MELIPRAMIN 25 MG FILMTABLETTA 50x üvegben 210167416
MELODYN 15 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210224640
MELOXAN 15 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220094
MELOXEP 15 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210216231
MELOXEP 15 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216249
MELOXICAM SANDOZ 15 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210220939
MELOXICAM SANDOZ 15 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210388915
MELYD 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226993
MELYD 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227004
MELYD 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227020
MERAMYL 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216257
MERAMYL 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216273
MERAMYL HCT 5 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220997
MEZITAN 35 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210418566
MICARDIS 40 MG TABLETTA 28x 210182678
MICARDIS 80 MG TABLETTA 28x 210182686
MICARDISPLUS 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210186397
MICARDISPLUS 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210186402
MICARDISPLUS 80 MG/25 MG TABLETTA 28x 210231778
MIRALUST 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210432764
MIRALUST 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210432748
MIRALUST 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210432756
MIRAPEXIN 0,088 MG TABLETTA 30x 210184654
MIRAPEXIN 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x 210394819
MIRTADEPI 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210218110
MIRTADEPI 45 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210218128
MIRTAZAPIN ORION 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227355
MIRTAZAPIN ORION 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227347
MIRTAZAPIN ORION 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227363
MIRTAZAPIN SANDOZ 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210273089
MIRTAZAPIN SANDOZ 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210273102
MIRTAZAPIN-ZENTIVA 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210362367
MIRTAZAPIN-ZENTIVA 45 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210362375
MIRTAZAPINE AUROBINDO 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210265078
MIRTAZAPINE AUROBINDO 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210265133
MIRZATEN 15 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186410
MIRZATEN 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186428
MIRZATEN 45 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186436
MIRZATEN Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210222753
MIRZATEN Q-TAB 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210222761
MIRZATEN Q-TAB 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210222779
MIZAPIN 15 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186606
MIZAPIN 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186614
MIZAPIN 45 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186622
MIZAPIN SOL 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x 210224690
MIZAPIN SOL 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x 210224705
MIZAPIN SOL 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x 210224713
MOCRIM 150 MG FILMTABLETTA 100x 210164141
MOCRIM 300 MG FILMTABLETTA 60x 210219289
MODUXIN MR 35 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban (al//pvc) 210232473
MOKAST 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210464428
MOKAST 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210464363
MOKAST 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210464397
MONALUX 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210484800
MONALUX 4 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210484842
MONALUX 5 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210484826
MONDEO 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210493590
MONDEO 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210493516
MONDEO 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210493558
MONOPRIL 20 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210077962
MONTELUKAST MYLAN 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210452031
MONTELUKAST ORION 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210480856
MONTELUKAST ORION 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210480872
MONTELUKAST ORION 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210480864
MONTELUKAST SANDOZ 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445521
MONTELUKAST SANDOZ 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445563
MONTELUKAST SANDOZ 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445547
MONTELUKAST STADA 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445466
MONTELUKAST STADA 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445482
MONTELUKAST STADA 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210445474
MONTELUKAST TEVA 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210375352
MONTELUKAST TEVA 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210375297
MONTELUKAST TEVA 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210375328
MONTEP 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210436603
MONTEP JUNIOR 5 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210436598
MONTEP MINI 4 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210436580
MONTEXAL 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210456409
MONTEXAL 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210456548
MONTEXAL 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210456475
MOTILIUM 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210071885
MOXICAM 15 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210186711
MOXOGAMMA 0,4 MG FILMTABLETTA 30x 210216346
MOXONIDIN-RATIOPHARM 0,4 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210184468
MOXOSTAD 0,4 MG FILMTABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210222151
MYCOSYST 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 4x 210078007
MYCOSYST-GYNO 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 1x 210077970
MYCOSYST-GYNO 150 MG KEMÉNY KAPSZULA 2x 210077988
NAPMEL 250 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210374144
NEBACOP 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210353122
NEBACOP 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210353164
NEBIBETA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404541
NEBILET 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210106486
NEBISPES 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210281244
NEBITRIX 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210395661
NEBIVEP 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210387553
NEBIVOLOL 1 A PHARMA 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210351976
NEBIVOLOL PLIVA 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231176
NEBIVOLOL SANDOZ 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210351942
NEO-FERRO-FOLGAMMA GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210229608
NEO-FERRO-FOLGAMMA GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210230617
NEO-FERRO-FOLGAMMA GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210230609
NEVOTENS 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210384115
NIKRON 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210211485
NIKRON 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210577522
NIKRON 20 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210211493
NIKRON 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210576649
NIKRON 40 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210211508
NIKRON 40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210576631
NOBREC 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210337859
NOBREC 1 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210337883
NOFLAMEN 15 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210222795
NOFLAMEN 15 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210222787
NOLICIN-S 400 MG FILMTABLETTA 10x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210106541
NORFLOXACIN-HELCOR 400 MG FILMTABLETTA 2x 10 buborékcsomagolásban 210220654
NORMODIPINE 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210078057
NORTIVAN 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210416310
NORTIVAN 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210415924
NORTIVAN HCT 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210472316
NORTIVAN HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210472324
NORTIVAN HCT 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210472332
NOVIFORM 20 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216388
NOVIFORM PLUSZ 20 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210232588
NOVOCETRIN 5 MG FILMTABLETTA 28x 210364123
NUCLAZOL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210608624
NUCLAZOL 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210608593
OBRADON 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210305747
OBRADON 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210315970
OBRADON 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210317401
OBRADON 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210323737
OLANZAPIN ACTAVIS 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210241472
OLANZAPIN ACTAVIS 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (lehŁzhat˘ hátf˘liával ellátott al/al) 210370920
OLANZAPIN ACTAVIS 15 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210241503
OLANZAPIN ACTAVIS 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (lehŁzhat˘ hátf˘liával ellátott al/al) 210370988
OLANZAPIN ACTAVIS 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210241537
OLANZAPIN ACTAVIS 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (lehŁzhat˘ hátf˘liával ellátott al/al) 210371049
OLANZAPIN ACTAVIS 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210241414
OLANZAPIN ACTAVIS 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (lehŁzhat˘ hátf˘liával ellátott al/al) 210370865
OLANZAPIN BLUEFISH 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210509040
OLANZAPIN BLUEFISH 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210509016
OLANZAPIN BLUEFISH 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210508997
OLANZAPIN MYLAN 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210485660
OLANZAPIN MYLAN 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210485644
OLANZAPIN ORION 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210395069
OLANZAPIN ORION 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210395077
OLANZAPIN ORION 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210395425
OLANZAPIN ORION 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210395051
OLANZAPIN SANDOZ 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210360323
OLANZAPIN SANDOZ 15 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210360373
OLANZAPIN SANDOZ 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210360420
OLANZAPIN SANDOZ 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210360226
OLANZAPIN TEVA 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210441496
OLANZAPIN TEVA 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210442230
OLANZAPIN TEVA 15 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210441420
OLANZAPIN TEVA 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210442175
OLANZAPIN TEVA 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210441365
OLANZAPIN TEVA 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210442117
OLANZAPIN TEVA 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210441616
OLANZAPIN TEVA 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210440953
OLANZAPINE EGIS 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210491661
OLANZAPINE EGIS 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210491679
OLANZAPINE EGIS 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210491687
OLANZAPINE EGIS 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210491653
OLPINAT 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210422531
OLPINAT 5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210422515
OLWEXYA 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210224739
OLWEXYA 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210224755
OLZIN 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210356308
OLZIN 10 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210356316
OLZIN 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210357079
OLZIN 7,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210357524
OMYPREX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210577661
OMYPREX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210577653
ONDAGEN 8 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210383290
ONDANSETRON PLIVA 8 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216419
ONDANSETRON SANDOZ 8 MG FILMTABLETTA 10x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210219344
ONDANSETRON SANDOZ 8 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210437358
OSAGRAND 150 MG FILMTABLETTA 1x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210608860
OSAGRAND 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x ampulla 210608894
OSBONELLE 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210480084
OSBONELLE 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210480000
OSPAMOX 500 MG FILMTABLETTA 16x buborékcsomagolásban 210075449
OSPORIL 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben 210630671
OSSICA 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 1x 5ml előret”lt”tt fecskendőben +1 tol˘rŁd+1 inj.tű 210588159
OSSICA 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210403430
OSSICA 50 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210403448
PAFENON 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210361248
PAFENON 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210361256
PAFENON 40 MG GYOMORNEDV ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210361264
PAFENON 40 MG GYOMORNEDV ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210361272
PALIXID 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231338
PANGROL 25 000 EGYSÉG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 50x műanyag tartályban 210113158
PANTOPRAZOL 1 A PHARMA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210246309
PANTOPRAZOL 1 A PHARMA 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210246367
PANTOPRAZOL KRKA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 3x10 buborékcsomagolásban 210551380
PANTOPRAZOL KRKA 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 3x10 buborékcsomagolásban 210553861
PANTOPRAZOL SANDOZ 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210313669
PANTOPRAZOL SANDOZ 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210313685
PANTOPRAZOL SANDOZ 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210313724
PANTOPRAZOL SANDOZ 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210246210
PANTOPRAZOL-RATIOPHARM 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210283458
PANTOPRAZOL-RATIOPHARM 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210283513
PANTOPRAZOLE-TEVA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210449258
PANTOPRAZOLE-TEVA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210546092
PANTOPRAZOLE-TEVA 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210449282
PANTOPRAZOLE-TEVA 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210546084
PANZYTRAT 25000 EGYSÉG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 100x üvegben 210024650
PARNASSAN 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390881
PARNASSAN 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210500787
PARNASSAN 15 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390899
PARNASSAN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210500795
PARNASSAN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390904
PARNASSAN 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210500800
PARNASSAN 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390865
PARNASSAN 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210500779
PARNASSAN 7,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390873
PERDOX 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219742
PERDOX 2 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219750
PERDOX 3 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219768
PERDOX 4 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219776
PERINALON COMBI 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210445571
PERINDEP 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450241
PERINDEP 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450291
PERINDEP KOMB 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450801
PERINDOPRIL 1 A PHARMA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210335027
PERINDOPRIL ACTAVIS 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210375140
PERINDOPRIL ACTAVIS 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210375182
PERINDOPRIL PFIZER 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210430479
PERINDOPRIL PFIZER 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210430550
PERINDOPRIL SANDOZ 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210342943
PERINDOPRIL SANDOZ 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210384131
PERINDOPRIL-TEVA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210315069
PERINDOPRIL-TEVA 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210278178
PERINDOPRIL/INDAPAMID-TEVA 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450893
PERINDOPRIL/INDAPAMID-TEVA 8 MG/2,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210516801
PERINEVA 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210431093
PERINEVA 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210431124
PHACEBONATE 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210500818
PHACEBONATE 50 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210500826
PIXAL 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210607903
POLVERTIC 16 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210348054
PORTAL 20 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x 210078099
PORTIRON 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227313
PORTIRON 25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227290
PORTIRON 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227305
PORTIRON HCT 100 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210390695
PORTIRON HCT 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210351594
PORTIRON HCT 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210351586
PRAGASTROL 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210635841
PRAGASTROL 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210635817
PREDUCTAL MR 35 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210160359
PRELOW 100 MG BEVONT TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210229755
PRELOW 50 MG BEVONT TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210229747
PRELOW PLUS 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210354665
PRENESSA 2 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210216574
PRENESSA 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210224925
PRESID 2,5 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210151669
PRESS 20 MG TABLETTA 14x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210226171
PRESS 20 MG TABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210226163
PRETANIX KOMB 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210225531
PRITOR 40 MG TABLETTA 28x 210183153
PRITOR 80 MG TABLETTA 28x 210183161
PRITOR PLUS 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210229006
PRITOR PLUS 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210186444
PRITOR PLUS 80 MG/25 MG TABLETTA 28x 210232148
PRIXOTER 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210434520
PROFENID 200 MG RETARD TABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210026694
PROTONEXA 30 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210222923
PULMICORT TURBUHALER 100 MIKROGRAMM/ADAG ADAGOLT INHALÁCIÓS POR 1x200adag inhalál˘ készülék 210143527
QUETIAPIN BLUEFISH 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210374877
QUETIAPIN BLUEFISH 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210374893
QUETIAPIN BLUEFISH 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210374908
QUETIAPIN SANDOZ 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210273136
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210273152
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210273178
QUETIAPIN-MYLAN 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210404321
QUETIAPIN-MYLAN 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210404355
QUETIAPINE ORION 100 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210228814
QUETIAPINE ORION 200 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210228830
QUETIAPINE VIPHARM 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210381581
QUETIAPINE VIPHARM 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210381620
QUETIAPINE VIPHARM 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210381646
QUETIAPINE-RATIOPHARM 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230502
QUETIAPINE-RATIOPHARM 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230510
QUETIAPINE-RATIOPHARM 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210230528
QUETIAPINE-TEVA 100 MG FILMTABLETTA 60x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210380446
QUETIAPINE-TEVA 200 MG FILMTABLETTA 60x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210380462
QUETIAPINE-TEVA 300 MG FILMTABLETTA 60x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210380470
QUINAPRIL-HCT HEXAL 20 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212669
QUODIXOR 150 MG FILMTABLETTA 1x buborékcsomagolásban 210526694
RABEMAN 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210418427
RABEPRAZOL-TEVA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210485262
RABEPRAZOL-ZENTIVA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210614073
RABIREP 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210437382
RABYPREX 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210367561
RABYPREX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210367595
RABYPREX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210367600
RACIPER 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458833
RACIPER 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210458728
RALGEN SR 100 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228115
RALGEN SR 100 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210332176
RALGEN SR 150 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228123
RALGEN SR 150 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210332207
RALGEN SR 200 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210228131
RALGEN SR 200 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210332231
RALIC 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210409795
RALIC 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210409850
RALNEA 2 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210457536
RALNEA 4 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210457455
RALNEA 8 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210457374
RAMACE 1,25 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210184484
RAMACE 10 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210184492
RAMACE 2,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210184507
RAMACE 5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210184515
RAMACE PLUSZ 5 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210221040
RAMIGAMMA 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210381230
RAMIGAMMA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210381141
RAMIPRIL 1 A PHARMA 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210223068
RAMIPRIL 1 A PHARMA 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210223084
RAMIPRIL AUROBINDO 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210414570
RAMIPRIL AUROBINDO 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210414457
RAMIPRIL BRIL 10 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210228660
RAMIPRIL BRIL 5 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210228678
RAMIPRIL HCT-ZENTIVA 2,5 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210219815
RAMIPRIL HCT-ZENTIVA 5 MG/25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210219823
RAMIPRIL HEXAL 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210223092
RAMIPRIL HEXAL 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210223115
RAMIPRIL PFIZER 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210430372
RAMIPRIL PFIZER 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210429931
RAMIPRIL-HCT 1 A PHARMA 5 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210231752
RAMIPRIL-HCT HEXAL 5 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210231566
RAMIPRIL-ZENTIVA 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210215057
RAMIPRIL-ZENTIVA 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210215073
RANBAPRIL 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210351489
RANBAPRIL 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (opa-al-pvc/al) 210351560
RANBAPRIL PLUS 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210463781
RANITIC 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210138108
RANITIDIN-TEVA 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210048044
RASOLTAN 100 MG FILMTABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210230471
RASOLTAN 50 MG FILMTABLETTA 30x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210230463
REMERON 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210167741
REMERON 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210167791
REPSO 20 MG FILMTABLETTA 30x hdpe tartályban 210516518
REQUIP 0,5 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban pvc/aclar/pvc//al 210389131
REQUIP 0,5 MG FILMTABLETTA 84x hdpe tartályban 210090538
REQUIP 1 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban pvc/aclar polikl˘r-trifluor-etilén//al 210075944
REQUIP 1 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban pvc/aclar/pvc//al 210282046
REQUIP 2 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban pvc/aclar polikl˘r-trifluor-etilén//al 210075952
REQUIP 2 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban pvc/aclar/pvc//al 210282054
REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231419
REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210603721
REQUIP-MODUTAB 4 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210231427
REQUIP-MODUTAB 4 MG RETARD FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210603739
REQUIP-MODUTAB 8 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210232106
REQUIP-MODUTAB 8 MG RETARD FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210642377
RESIRENTIN 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210369814
RESIRENTIN 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210369830
RESIRENTIN 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210369848
REVIMONT 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210591819
REVIMONT JUNIOR 5 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210591869
REVIMONT MINI 4 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210591916
REXETIN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210133506
REXETIN 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210168048
RIPEDON 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210357281
RIPEDON 2 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210357312
RIPEDON 3 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210357469
RIPEDON 4 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210357493
RISEBONE 35 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210374495
RISENDROS 35 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210273364
RISPOLUX 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219459
RISPOLUX 2 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219467
RISPOLUX 3 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219475
RISPOLUX 4 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210219483
RISPONS 1 MG FILMTABLETTA 60x 210219491
RISPONS 2 MG FILMTABLETTA 60x 210219506
RISPONS 3 MG FILMTABLETTA 60x 210219514
RISPONS 4 MG FILMTABLETTA 60x 210219522
RONIPOD 1 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210420929
RONIPOD 2 MG FILMTABLETTA 21x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210421022
ROPINIROL ACTAVIS 4 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210619560
ROPINIROL ACTAVIS 8 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210620375
ROPINIROL ORION 1 MG FILMTABLETTA 21x 210357427
ROPINIROL ORION 2 MG FILMTABLETTA 21x 210357613
ROPINIROL TEVA 4 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210507080
ROPINIROL TEVA 8 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210507072
ROPINIROLE ORION 4 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210650825
ROPINIROLE ORION 8 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210650817
ROSUTEC 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210485694
ROSUTEC 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210485709
ROSUTEC 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210485717
ROSUVASTATIN SANDOZ 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210443294
ROSUVASTATIN SANDOZ 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210444826
ROSUVASTATIN SANDOZ 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210443252
ROSUVASTATIN SANDOZ 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210444834
ROSUVASTATIN SANDOZ 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210443210
ROSUVASTATIN SANDOZ 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210444842
ROSUVASTATIN TEVA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404258
ROSUVASTATIN TEVA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404266
ROSUVASTATIN TEVA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404274
ROXERA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210490306
ROXERA 15 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210491271
ROXERA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210490314
ROXERA 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210491483
ROXERA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210490322
ROXERA 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210491069
SAVULIN 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210444559
SAVULIN 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210444541
SEDRON 70 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban 210212774
SEDRON 70 MG FILMTABLETTA 4x buborékcsomagolásban 210212766
SERACTIL 400 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210126258
SEREVENT DISKUS 50 MIKROGRAMM/ADAG ADAGOLT INHALÁCIÓS POR 1x60adag 210090588
SEREVENT EVOHALER 25 MIKROGRAMM/ADAG TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS SZUSZPENZIÓ 1x120adag al tartályban 210228686
SERLIFT 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210157479
SEROTOR 20 MG FILMTABLETTA 28x átlátsz˘ buborékcsomagolásban 210158019
SERTADEPI 50 MG FILMTABLETTA 30x 210216647
SERTAGEN 50 MG FILMTABLETTA 30x 210215081
SERTRALIN SANDOZ 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210175396
SERTRALIN SANDOZ 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210227070
SERTRALIN-TEVA 50 MG FILMTABLETTA 30x 210217944
SERTRALIN-ZENTIVA 100 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210217952
SERTRALIN-ZENTIVA 50 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210217960
SERTRALINE AUROBINDO 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210266383
SETININ 100 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210371918
SETININ 200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210372095
SETININ 300 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210372192
SICOR 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210159730
SICOR 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210159748
SICOR 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210159756
SICOR 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210159764
SIMVACOL 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210149060
SIMVACOL 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210149078
SIMVACOL 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210149086
SIMVACOL 80 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210216655
SIMVAGAMMA 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210176499
SIMVAGAMMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210176520
SIMVASTATIN 1 A PHARMA 20 MG FILMTABLETTA 30x 210186648
SIMVASTATIN 1 A PHARMA 30 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186656
SIMVASTATIN 1 A PHARMA 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210186664
SIMVASTATIN BLUEFISH 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210458647
SIMVASTATIN BLUEFISH 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210389385
SIMVASTATIN BLUEFISH 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210458639
SIMVASTATIN BLUEFISH 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210389393
SIMVASTATIN BLUEFISH 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210458621
SIMVASTATIN PFIZER 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210418760
SIMVASTATIN PFIZER 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210418859
SIMVASTATIN PFIZER 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210418948
SIMVASTATIN-RATIOPHARM 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210158873
SIMVASTATIN-RATIOPHARM 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210158881
SIMVASTATIN-RATIOPHARM 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210158899
SIMVEP 10 MG FILMTABLETTA 30x 210215104
SIMVEP 20 MG FILMTABLETTA 30x 210215112
SIMVEP 40 MG FILMTABLETTA 30x 210215120
SIMVOR 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210152796
SIMVOR 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210152801
SIMVOR 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210152819
SINGULAIR 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210227486
SINGULAIR JUNIOR 5 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210082810
SINGULAIR MINI 4 MG RÁGÓTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210155079
SORTIS 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210107254
SORTIS 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210173182
SPIRON 100 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210081597
STADAZAR 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210282486
STADAZAR 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210281325
STADAZAR HCT 100 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210396227
STADAZAR HCT 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210396201
STIMULOTON 100 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210185799
STIMULOTON 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210133580
STIPATIN 80 MG RETARD FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210374704
SUMAMED 250 MG KEMÉNY KAPSZULA 6x buborékcsomagolásban 210032718
SURGAM 300 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210032865
TALLITON 12,5 MG TABLETTA 30x üvegben 210129264
TALLITON 12,5 MG TABLETTA 60x üvegben 210218089
TALLITON 25 MG TABLETTA 30x üvegben 210129272
TALLITON 25 MG TABLETTA 60x üvegben 210218097
TALLITON 6,25 MG TABLETTA 30x üvegben 210129256
TALLITON 6,25 MG TABLETTA 60x üvegben 210218071
TAMSULOSIN SANDOZ 0,4 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210219653
TANYDON 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210524155
TANYDON 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210524121
TANYDON HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648307
TANYDON HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648242
TANYDON HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648187
TANYZ 0,4 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210217978
TARKA 180 MG/2 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210229242
TARKA 240 MG/4 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210232114
TAVANIC 500 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210627385
TAVANIC 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210077221
TAVANIC 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210119277
TELMISARTAN ACTAVIS 40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210485848
TELMISARTAN ACTAVIS 80 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210485945
TELMISARTAN-RATIOPHARM 40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210447222
TELMISARTAN-RATIOPHARM 80 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210447159
TEMODAL 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x1 tasakban 210367804
TEMOZOLOMIDE SANDOZ 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x üvegpalackban 210427442
TEMOZOLOMIDE SUN 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x 210634528
TEMOZOLOMIDE TEVA 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x üveg tartályban 210423838
TENSART 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450835
TENSART 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210450827
TENSART HCT 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460034
TENSART HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460018
TENSART HCT 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460026
TERBINAFIN HEXAL 250 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210215170
TERVALON 100 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210228149
TERVALON 100 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210341303
TERVALON 50 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210228157
TERVALON 50 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210341280
TERVALON HCT 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210380991
TERVALON HCT 50 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210381002
TILCOTIL 20 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210034231
TINEAL 250 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210226985
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x (opa/al/pvc/al) 210649492
TOLUCOMBI 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x (opa/al/pvc/al) 210649549
TOLUCOMBI 80 MG/25 MG TABLETTA 30x (opa/al/pvc/al) 210649557
TOLURA 40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210509888
TOLURA 80 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210509529
TORENDO Q-TAB 1 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210227389
TORENDO Q-TAB 2 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210227397
TORVACARD 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219700
TORVACARD 10 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210307993
TORVACARD 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210219726
TORVACARD 40 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210308096
TORVACARD 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210597051
TORVALIPIN 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210229153
TORVALIPIN 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210229161
TORVALIPIN 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210229179
TORVALIPIN PLUS 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646737
TORVALIPIN PLUS 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646761
TORVATEC 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210376219
TORVATEC 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210376227
TORVATEC 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210376235
TORVATEC KOMBI 10 MG FILMTABLETTA ÉS 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590889
TORVATEC KOMBI 10 MG FILMTABLETTA ÉS 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590897
TORVATEC KOMBI 20 MG FILMTABLETTA ÉS 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590863
TORVATEC KOMBI 20 MG FILMTABLETTA ÉS 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban +30x 210590871
TRABECAN-TEVA 70 MG TABLETTA 4x 210217994
TRAMADOL ACTAVIS 50 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban 210128496
TRAMADOL ACTAVIS 50 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210128501
TRAMADOLOR 100 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210146460
TRAMADOLOR 100 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210215219
TRAMADOLOR 150 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210146478
TRAMADOLOR 150 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210215227
TRAMADOLOR 200 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210146305
TRAMADOLOR 200 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210215235
TRANDOLAPRIL-RATIOPHARM 2 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210338106
TRANDOLAPRIL-RATIOPHARM 4 MG KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210339178
TRIASYN 2,5 MG/2,5 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210128640
TRIASYN 5 MG/5 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210128658
TRIMETAZIDINE SANDOZ 35 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210510392
TRITACE 10 MG TABLETTA 28x 210148917
TRITACE 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210045355
TRITACE HCT 10 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210638629
TRITACE HCT 10 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210638611
TRITACE HCT 5 MG/25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210169612
TROMBEX PLUS 75 MG+100 MG FILMTABLETTA ÉS GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x+28x buborékcsomagolásban 210500282
TROSICAM 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210489868
TWYNSTA 40 MG/10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210457023
TWYNSTA 40 MG/5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210457099
TWYNSTA 80 MG/10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210456881
TWYNSTA 80 MG/5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210456954
ULCERAN 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210035287
ULPRIX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210432780
ULPRIX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210432811
UMAREN 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210081026
UNIPRESS 10 MG TABLETTA 20x 210041131
UNIPRESS 20 MG TABLETTA 20x 210041149
VALMIDEX 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210352299
VALMIDEX 1 MG FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban 210352231
VALSACOR 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460050
VALSACOR 320 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pe/pvdc//al) 210432845
VALSACOR 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210460042
VALSAGAMMA 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210451378
VALSAGAMMA 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210454164
VALSARTAN HCT SANDOZ 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210430055
VALSARTAN HCT SANDOZ 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210430209
VALSARTAN HCT SANDOZ 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210429525
VALSARTAN SANDOZ 160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210433613
VALSARTAN SANDOZ 320 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210433760
VALSARTAN SANDOZ 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al) 210433469
VALSARTAN-HCT-RATIOPHARM 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210417641
VALSARTAN-HCT-TEVA 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210444070
VALSARTAN-HCT-TEVA 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210444088
VALSARTAN-TEVA 160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210444101
VALSARTAN-TEVA 320 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210444096
VALSARTAN-TEVA 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210444119
VALSOCARD 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210520088
VALSOCARD 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210520151
VALSOCARD HCT 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210519663
VALSOCARD HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210519590
VALSOCARD HCT 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210520012
VALSOTENS 160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210378978
VALSOTENS 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210378944
VALSOTENS HCT 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210394437
VALSOTENS HCT 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210394479
VALSOTENS HCT 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210394398
VASILIP 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210144492
VASILIP 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210144507
VASILIP 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210186517
VENLAFAXIN BLUEFISH 150 MG NYéJTOTT HATÓANYAGLEADÁSé KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban (pvc/aclar//al) 210419651
VENLAFAXIN BLUEFISH 75 MG NYéJTOTT HATÓANYAGLEADÁSé KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban (pvc/aclar//al) 210419643
VENLAFAXIN-ZENTIVA 150 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210276825
VENLAFAXIN-ZENTIVA 75 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210276794
VENLAGAMMA 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban (méretben eltérő) 210593586
VENLAGAMMA 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban (méretben eltérő) 210593594
VENLAXGEN 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210398651
VENLAXGEN 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210398376
VENTADEPRESS 150 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210389929
VENTADEPRESS 75 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210389880
VEROSPIRON 100 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban 210045397
VEZURAN 160 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (cbf/al) 210436459
VEZURAN 80 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (cbf/al) 210436378
VEZURAN PLUS 160 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210453118
VEZURAN PLUS 160 MG/25 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210452578
VEZURAN PLUS 80 MG/12,5 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210452976
VIDONORM 4 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210610485
VIDONORM 4 MG/5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210610493
VIDONORM 8 MG/10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210610469
VIDONORM 8 MG/5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210610477
VIDOTIN 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210352142
VIDOTIN 8 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210352150
VIDOTIN KOMB 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210523785
VIZENDO 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210452235
VIZENDO 4 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210492811
VIZENDO 5 MG RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210421242
VOREDANIN 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210373407
XEFO RAPID 8 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210417502
XETER 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404224
XETER 20 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404240
XETER 40 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210404232
XORIMAX 250 MG BEVONT TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210216697
XORIMAX 500 MG BEVONT TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210216702
YAROCEN 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al leválaszthat˘ takar˘f˘liájŁ, egységadagot tartalmaz˘) 210269187
YAROCEN 30 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al leválaszthat˘ takar˘f˘liájŁ, egységadagot tartalmaz˘) 210269200
YAROCEN 45 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al leválaszthat˘ takar˘f˘liájŁ, egységadagot tartalmaz˘) 210269226
ZALASTA 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210472277
ZALASTA 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al//opa/al/pvc) 210411750
ZALASTA 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210472285
ZALASTA 15 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al//opa/al/pvc) 210411807
ZALASTA 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210472293
ZALASTA 20 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al//opa/al/pvc) 210411857
ZALASTA 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210472308
ZALASTA 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al//opa/al/pvc) 210411645
ZINNAT 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210037310
ZINNAT 500 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210037328
ZIPERID 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210225086
ZIPERID 2 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210225094
ZIPERID 3 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210225109
ZIPERID 4 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210225117
ZITINN 250 MG FILMTABLETTA 6x buborékcsomagolásban (opa/pvc/al) 210638001
ZITINN 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban (opa/pvc/al) 210637966
ZITROCIN 250 MG KEMÉNY KAPSZULA 6x buborékcsomagolásban 210167563
ZITROCIN 500 MG FILMTABLETTA 3x buborékcsomagolásban 210167571
ZOCOR 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210037409
ZOCOR 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210037417
ZOCOR FORTE 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210147741
ZOFRAN 8 MG FILMTABLETTA 15x buborékcsomagolásban 210037467
ZOFRAN 8 MG FILMTABLETTA 2x15 buborékcsomagolásban 210437340
ZOLACITOR 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x 210636936
ZOLEDRONSAV HOSPIRA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben (műanyag) 210641850
ZOLEDRONSAV RICHTER 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x tartályban 210621981
ZOLEDRONSAV SANDOZ 4 MG/100 ML OLDATOS INFéZIÓ 1x 210630621
ZOLEDRONSAV TEVA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x5ml injekciós üvegben 210637110
ZOLEDRONSAV VIPHARM 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x 210630736
ZOMETA 4 MG/100 ML OLDATOS INFéZIÓ 1x palackban 210627432
ZOMETA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben 210179439
ZORTILA 4 MG/100 ML OLDATOS INFéZIÓ 1x infŁzi˘s üvegben 210648399
ZORTILA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben 210561440
ZYLORAM 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210168111
BISOGAMMA 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210637275
DESAERO 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646973
ESOMEPRAZOL ACTAVIS 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban (opa/al/pvc//al) 210643234
ESOMEPRAZOL ACTAVIS 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban opa/al/pvc//al) 210643103
LORANXIL 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210647759
MOMETASON SANDOZ 50 MIKROGRAMM/ADAG SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 1x18g/140adag hdpe tartályban (leadott) 210638297
OMEPRAZOL-TEVA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x buborékcsomagolásban 210632699
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 10 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210639659
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 2,5 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210638077
PERINDOPRIL-TOZILÁT TEVA 5 MG FILMTABLETTA 30x pp tartályban 210638069
SEEBRI BREEZHALER 44 MIKROGRAMM INHALÁCIÓS POR KEMÉNY KAPSZULÁBAN 30x1 buborékcsomagolásban +1 db. inhalátor 210642042
SIMVALIP 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407701
SIMVALIP 20 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407719
SIMVALIP 40 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210407727
BINABIC 150 MG FILMTABLETTA 28x 210368591
CALCO 100 NE/ML OLDATOS INJEKCIÓ 5x1ml ampulla 210004870
COVEREX 4 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210006903
EBETREXAT 10 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŠRET™LT™TT FECSKENDŠBEN 1x1,5ml előret”lt”tt fecskendőben 210399746
ELIGARD 22,5 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x tasakban 210214548
ELIGARD 7,5 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x tasakban 210214556
ENALAPRIL HEXAL PLUS 20 MG/6 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210212596
ESTEBAN 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210281210
GLINDIA 1 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210226066
LAMICTAL 200 MG DISZPERGÁLÓDÓ/RÁGÓTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210220921
LEKOKLAR 250 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210159413
LEKOKLAR 250 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210159421
LEKOKLAR 500 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210159439
OMEPRAZOL-PLIVA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x 210292821
SEROPRAM 20 MG/0,5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 5x0,5ml ampulla 210031550
SYNAGIS 100 MG POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üveg+old˘szerampulla 210183569
TOPILEX 100 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356968
TOPILEX 25 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356798
TOPILEX 50 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210356861
ZIMPAX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210222949
ZIMPAX 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210222957
ZIMPAX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210222973
ZIMPAX 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210222981